Vorige zondag konden de triatleten de zwemconditie al eens gaan testen op de Swimkap zwemrace voor triatleten in Kapelle-op-den-Bos. Ook ik kwam er aan de start en had voor de 400m een richttijd van 4’55 opgegeven. Ik tikte aan met een tijd 4’58″25 en aangezien we op het einde van een trainingsweek waren, kon ik daar wel mee leven. Samen met de Extreme Force Chicks In Top Condition (EFC-ITC) Jolien, Charlotte en Louise deed ik ook mee aan de aflossingsrace (4x100m). We eindigden in een tijd van 4’27″80 en ik was meer dan tevreden met mijn eigen 1’04”.

De ‘Extreme Force Chicks In Top Condition’ met onze eigen mascotte!

 

De voorbije maand is niet gelopen zoals ik had gewild. De loopschoenen zijn de laatste vier weken nog niet veel uit de kast gekomen. Dat is redelijk frustrerend als je weet dat ik binnen twee weken aan de start kom van mijn eerste wedstrijd van het seizoen, de Europabeker in Quarteira. Ik probeer me te focussen op mijn herstel en ben veel aan het zwemmen en fietsen geweest. Vandaag met “the machine”, mijn Trek Emonda SL6, weer een goeie 80k afgelegd.

Mijn matzwarte Trek Emonda SL6, getest en meer dan goedgekeurd 😉

 

INE

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *