Na anderhalve maand studeren was het tijd om eens wat te gaan “ontspannen” in Spanje. Samen met de vaste trainingsgroep (team Goris) trokken we naar Aguilas om twee weken de conditie verder op te bouwen naar het komend seizoen. De twee weken zijn voorbij gevlogen en momenteel zit ik alweer op het vliegtuig naar huis. De trainingen gingen allemaal vlot, maar door een (lichte) blessure (ITB-syndroom) moest ik de loop- en fietskilometers in de tweede week beperken. Het fietsen kon ik naar het einde toe weer wat opbouwen en ik hoop dat ik van het lopen snel hetzelfde kan zeggen. Blessures komen natuurlijk altijd ongelegen, maar dankzij de toffe groepssfeer kon ik het wel relativeren (of toch na een paar dagen :p). De afleveringen van “Tegen de sterren op”, een spelletje Weerwolven of een carnavalstoet gevolgd door een confettigevecht zorgden voor ontspanning. Het weer was winderig en niet zo heel warm, maar achteraf gezien, mogen we van geluk spreken dat er geen sneeuw viel (in tegenstelling tot in andere delen van Spanje). Nu weer terug de trainingen afwerken in ons pittoresk Leuven, af en toe eens in een volle aula wat gaan uitrusten en vol spanning uitkijken naar de eerste races van het seizoen.

Bekijk zeker enkele sfeerbeelden in de fotogallerij!

Vele groetjes,

INE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *