Sinds gisteren terug thuis van een kort tripje naar Quarteira. Mijn mama was mee als coach, supporter, organisator, chauffeur, stressafleider… Veel functies, maar multitasken kan ze als de besteĀ šŸ˜‰

Aangezien ik nog altijd last heb van de blessure aan mijn knie wist ik al op voorhand dat ik niet zou kunnen lopen. Toch wou ik al eens zwemmen en fietsen in een internationaal veld om zo weer wat ervaring mee te pikken. InĀ Quarteira wordt er gezwommen in de Atlantische Oceaan en op het moment dat onze race van start moest gaan, stond er een stevige wind en waren de golven vrij hoog. Ik kan het kort houden en besluiten dat er nog veel werk aan de winkel is. Zeezwemmen was en is niet mijn specialiteit, maar op training had ik wat vertrouwen opgebouwd en ik hoopte dus op een beter resultaat. Er waren positieve punten die ik zeker meeneem naar komende races, maar het moet nog stukken beter. Na T1 had ik 13″ achterstand op een groepje van zeven meisjes, maar op de fiets draaide het ook niet zoals ik wou en reed ik dus bijgevolg anderhalve ronde alleen. De rest van het fietsen met Pipa Santos en de Spaanse Godino afgewerkt en toch wel afgezien.

Kortom, ik schrijf liever positieve raceverslagen, maar deze keer kon ik dat er niet echt van maken.Ā Er volgen echter nog races en ik blijf dus rustig verder werken.

Maar eerstĀ zorgen dat ik terug kan lopen… Ik hou jullie op de hoogte!

Grtz. INE.

Foto’s vind je in de Gallerij

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *