Hallo allemaal,

 

een blogberichtje vanuit het van 7-10u koude en daarna warme en zonnige Luxemburg. Van maandag tot zaterdag verblijf ik in Larochette voor een korte trainingsstage met papa en Jasper. We zijn hier met de caravan en het vakantiegevoel is dus wel deels aanwezig. Maar toch zijn onze dagen goed gevuld met in mijn geval nog steeds enkel zwem- en fietstrainingen. Vandaag is het een halve rustdag om morgen fris te zitten voor nog twee pittige trainingen.

Het fietsen is hier redelijk zwaar, maar heel mooi. Mijn Trek Emonda SL6 heeft zich hier al goed kunnen uitleven. Papa zorgt samen met zijn Garmin voor toffe ritjes. Zoals ik in mijn titel al aangaf, worden die mooie ritjes soms wel eens in de war gestuurd door een bouwwerf. “Oké sava”, zou je denken “in België kennen we dat ook”, maar geloof mij als ik zeg dat momenteel de helft van Luxemburg (het land weliswaar, niet de stad) werf moet zijn. Om de 5k kom je wel een straat tegen die openligt of een hoop puin, aarde of stenen tegen langs de kant van de weg… We proberen ze te mijden en er rond te rijden, maar gisteren hebben ze toch eens de kraan stilgelegd om ons erdoor te laten :-).

Voor de zwemtrainingen gaan we naar het trainingscenter Le Coque in Luxemburg (deze keer wel de stad). Daar zijn we verwend met een baantje voor ons alleen in het 50m bad.

Voor mij is het na vier jaar eens iets anders om in deze periode van het jaar niet op tweewekelijkse stage te gaan met de trainingsgroep van Leuven, maar dit alternatief is zeker even goed.

 

Nog veel trainingsplezier en amusement aan alle andere EFC-ITC’ers die momenteel in Mojacar de conditie aan het scherpstellen zijn en heel veel succes aan iedereen met de wedstrijden die er stilaan zitten aan te komen.

 

Groetjes,

INE xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *