Gisteren was het 1 mei wat gelijk staat aan hoogdag in het Belgische triatlonwereldje met het Belgisch kampioenschap ploegentriatlon. Er startten maar liefst 188 ploegen en ons organiserend team EFC-ITC stond dan ook voor een zware klus. Ik wil dan ook eerst en vooral alle medewerkers en vrijwilligers bedanken voor de goeie organisatie! De nieuwe locatie en het parcours waren zeker geslaagd! Ook een grote dankjewel aan de vele supporters!!

 

Samen met Charlotte, Leen, Inge en Louise vormde ik het T3 topteam dames voor EFC-ITC. De richtlijnen van teamcoach Bart Becquart waren duidelijk en achteraf gezien hebben we ons goed aan dat plan gehouden. Dat we net op 8″ van het podium strandden, is spijtig, maar ik ben trots op mijn teammates en ben ervan overtuigd dat we er alles hebben uitgehaald wat erin zat. In de ranking van de T3 Series staan we nu op een gedeelde 5e plaats op 6,5 punten van leider Atriac. Kortom, alles is nog mogelijk.

 

Aangezien ik gisteren nog niet wedstrijdklaar was voor het looponderdeel, heb ik het grootste deel van het kopwerk in het fietsen voor mijn rekening genomen. Ik hoop dat ik er voor de volgende (en laatste) twee manches van de T3 Series wel kan staan, want die onderlinge competitie met de andere teams (die ook naast het parcours opvallend aanwezig was -> wie had nu eigenlijk het grootste tentje?) is aanstekelijk en ik kijk ernaar uit om die teams ‘op hun doos te geven’ ;-).

 

Vele groetjes en succes aan iedereen met de volgende wedstrijd(en)!

INE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *