Zaterdag mocht ik nog eens het hoogste schavotje betreden. Het was al van juli 2013 geleden dat ik het plezantste plekje op het podium nog eens (alleen) mocht inpalmen. Nu dus in de In Flanders Fields Triatlon van Ieper. Na het zwemmen had ik een 40-tal seconden voorsprong op Joke Coysman en Mieke Suys. Mieke moest helaas de wedstrijd verlaten na één ronde fietsen. De eerste 10km op de fiets voelden niet goed. Ik vreesde dan ook dat ik snel ingelopen zou worden door fietsbeesten Joke en Marjolein Truyers. Door de vele aanmoedigingen van mijn toffe supporters en enkele motiverende tussentijden kreeg ik opnieuw moed. De fietsbenen van in Knokke lieten me daarna niet meer in de steek en ik kwam in T2 met nog steeds een mooie voorsprong van 40 seconden. In het looponderdeel raakte ik snel in een goed ritme en kon ik mijn eerste overwinning op de kwartafstand veilig stellen. Na een 4e en twee 2e plaatsen is dit ongetwijfeld de kers op de taart.

Bedankt aan alle familie, vrienden, mensen van EFC-ITC, sponsors en anderen die mij steunen!!

Zondag staat de finale van de T3 Series op het programma! Met het damesteam van EFC-ITC staan we momenteel op een 4e plaats, maar doordat de punten van zondag dubbel tellen, is alles nog mogelijk. Supporters zijn altijd welkom om ons naar de finish te schreeuwen! Start om 14u30 voor de dames en om 16u voor de heren.

Dankuwel voor het lezen van mijn blog! Hieronder nog enkele foto’s van zaterdag van topfotografe Griet Tanghe!

Veel liefs, INE

IMG_5445IMG_5459IMG_5452 IMG_5436IMG_5443

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *