Hallo allemaal,

 

na een dikke vier maanden stilzwijgen op deze blog, verplichtte ik mezelf om vandaag een kort verslagje te maken van de voorbije 10 dagen die ik doorbracht in het Spaanse Torremolinos. Na een lange examenperiode en nadat de eerste sneeuw ons eraan herinnerde dat het wel degelijk winter was in ons land, was het tijd om warmere oorden op te zoeken en wat trainingskilometers af te leggen. Dit jaar koos ik (samen met mijn coach/papa) voor Torremolinos. Na vele jaren Aguilas was het leuk uitkijken naar een andere bestemming. Drie chickas waren bereid om tien dagen een appartement te delen met ons. Zo vertrok ik dan op vrijdag 29 januari met Sara (Van de Vel), Heleen (Adams) en papa richting Spanje. Ines (Van Troyen) reisde een dagje later af.

De Spaanse weergoden waren ons goed gezind. Zon en bewolking wisselden elkaar af, maar dat was perfect weer om te trainen. De trainingsfaciliteiten waren zeer goed: 50m zwembad binnen én buiten (er is dus gewerkt aan onze teint 😉 ), mooie atletiekpiste met buitenbaan in kunstgras en goed uitgeruste fitness. De combinatie papa+Garmin zorgden voor mooie fietsritjes en lopen deden we langs de dijk of in een domein met onverharde paadjes op een kwartiertje rijden van ons appartement. IMG_6812

IMG_6766

Ik heb me heel goed geamuseerd met de drie Atriac-meisjes. Ines lag weliswaar de eerste vijf dagen van de stage in bed met koorts, maar toen ze terug de oude was en weer kon meetrainen, compenseerde ze met al haar energie de beginnende vermoeidheid van Sara, Heleen en mezelf. De GoPro van Sara heeft wat beeldmateriaal verzameld en normaal gezien volgt nog een aftermovie (toch, Sara ;p?). We hebben veel getraind, gelachen, gezongen en lekker gegeten. En we hebben een foto met Louis Vervaeke (even vermelden dat (verlegen) Sara dat voor ons heeft geregeld -> good job!). Kortom, het is zeker voor herhaling vatbaar!

IMG_6835

Nu terug training combineren met aula-bezoekjes, bib-bezoekjes en avondjes achter mijn bureau.

IMG_6876

Vele groetjes en bedankt om dit te lezen!

 

INE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *