Een nieuwe korte update na een paar maanden inactiviteit op deze blog. De donkerste maanden van het jaar liggen achter ons. Ze waren bij mij vooral gevuld met trainen en studeren. Vorige week kreeg ik wel het goede nieuws dat dat laatste zijn vruchten heeft afgeworpen en dat ik voor de vakken van het eerste semester geslaagd ben. Binnen een dikke maand zullen we weten of het trainen ook zijn vruchten heeft afgeworpen. Dan staat namelijk alweer de eerste race op het programma. Het is meteen de eerste manche van de T3 Series in Herderen. De wedstrijd komt vrij vroeg, in mijn geval, maar waarschijnlijk zal dit voor een groot aantal andere atleten ook zo zijn. Het is een ploegenwedstrijd en dat vind ik ideaal als opwarmer voor het nieuwe wedstrijdseizoen. Na deze race kom ik pas een volgende keer in actie op 1 mei. Daar mag ik nogmaals afzien met mijn teammates op het BK ploegentriatlon. In juni staan er wat individuele races op het programma met de X-terra triatlon in Namen, de non-drafting race in Kortrijk en de T3 Series manche in Geraardsbergen. Hieronder nog enkele sfeerbeelden van de afgelopen maand:

Trouwfeest van Lowie en Louise, een hoogtepuntje van de afgelopen maanden. Topdag met veel liefde, toffe mensen en een prachtige bruidspaar!

Plezante mtb-rit in Lendelede met ploeggenootje Charlotte en een hele hoop andere EFC-ITC’ers. Nog eens merci aan voorzitter Frank voor de gezellige ontvangst vooraf!

Op de terugweg naar mijn kot na een zwemtraining in de Leuvense Sportoase. Altijd een momentje van veel zelfvoldoening na afgewerkte training en met de gedachte van de lekkere en warme kop koffie die thuis op me wacht 😉 zalig!

Mtb’en als voorbereiding op mijn eerste X-terra triatlon. Die skills moeten wel nog wat verbeteren…

Mijn nieuwe mtb Trek Superfly heeft al de zee gezien. Zand heeft hij ook al gegeten, want in de duinen ging ik meermaals onderuit :p

Bedankt voor het lezen en hoogstwaarschijnlijk tot op één van de races die eraan komt,

 

INE

3 Comment on “Winterupdate

 1. Proficiat Ine met je examens en veel succes met de trainingen!

 2. mooie tekst en de prijzen zullen wel binnenstromen
  dikke duim lik da ze zeggen :p

  groetjes bjorn de redder

  1. leuke tekst en de prijzen zullen wel binnenstromen

   goed bezig en dikke proficiat met de schooluitslag

   groetjes Bjorn de redder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *