Deze middag stond het BK sprinttriatlon op het programma. Net als vorig jaar (toen wel T3 Series) was het in Vilvoorde een zomerse editie met opnieuw een non-wetsuit swim. Ik kwam als 7e uit het water. Op de fiets zat ik de eerste kms alleen en slaagde ik erin om naar Kiara Lenaertz te rijden. Van achteruit kwam een Atriac-treintje en we wisten allebei dat we die trein niet mochten missen. Met vijf reden we naar Sofie Hooghe en uiteindelijk naar de kop van de wedstrijd. Met tien gingen we richting de tweede wisselzone. Ik kon me goed positioneren en als eerste wisselen en beginnen lopen. Al snel kwamen enkele dames mij voorbij en zij zouden later ook het podium vormen. Ik kon lang aanklampen bij Sara Van de Vel, maar op het einde moest ik haar toch een klein beetje laten gaan. Uiteindelijke finishte ik 5e overall en 2e belofte. Hier ben ik zeker heel blij mee. Het was leuk om vooraan te kunnen meespelen.

Een dikke proficiat aan Valerie met haar knappe zege!

Komende week even rust inbouwen en daarna begint een nieuw trainingsblok richting dat ander BK in die toffe stad!

Ook nog eens proficiat aan alle EFC-ITC’ers die de groen-zwarte kleuren op een langere afstand dan de sprinttriatlon hebben verdedigd, namelijk in de Ironman Frankfurt! Respect!

Om af te sluiten: merci aan Sofie voor de motivatie, merci aan de supporters voor de aanmoedigingen en een speciale merci aan Katrien Verstuyft die me haar reservevoorwiel uitleende nadat ik bij het oppompen van mijn banden een klapband veroorzaakte (en ik had geen extra buitenband mee)!!

Bedankt om mijn verslagje te lezen!

Vele groetjes,

INE

One Comment on “BK sprinttriatlon Vilvoorde

  1. Proficiat
    Mooi tekst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *