Gisterenavond om 19u doken we met (slechts) vijf damesteams het water in voor de tweede individuele manche van de T3 Series. Ik kende een mindere zwemstart en het duurde even voor ik een beetje in mijn ritme kwam. Uiteindelijk geen super zwemnummer, maar ik kwam toch nog net achter Sara Van de Vel uit het water en iedereen weet dat je bij haar goed zit op de fiets.

Prerace chilling! Uitleggen, dat kan ze als de beste 😉 love for my teamie!

Wij zijn een tof team! 3e plaats voor EFC-ITC in de dagranking! Huj!

Ik perste er een snelle wissel uit en kwam zo in een groepje van vier terecht met Sara, teamgenoot Maura en een meisje van KTT. Na een halve ronde moesten deze laatste twee de rol lossen en reden Sara en ik naar Kiara Lenaertz. Op dat moment besloten de weergoden om de sluizen wagenwijd open te zetten. Een stortbui die de mooie asfalt en de kasseitjes op de markt van Deinze spekglad maakte. Ik maakte meteen een kleine slipper en moest even weer op zoek naar het vertrouwen. Ondertussen haalden we teamie Charlotte in en in haar spoor vond ik dat vertrouwen terug 😉

(foto: (tante) Lieve Vonckx)

Als eerste dook ik de wissel in om aan de 5k lopen te beginnen. Charlotte dook meteen de penaltybox in en ik probeerde Sara en Kiara te volgen. Het ging echter iets te snel en er viel een gaatje. Laura Swannet kwam mij ook nog voorbij in het begin van de derde ronde waardoor ik uiteindelijk naar een 5e plek liep. Het lopen ging al een stuk beter dan dinsdag op het BK dus ik was wel tevreden. Ons team met Delphine, Maura, Charlotte en Sofie (die jammergenoeg ten val kwam in de eerste fietsronde) mocht uiteindelijk ook nog als derde mee op het podium van de dagranking. De douches heb ik achteraf niet gevonden, maar een “champagne shower” is ook oké, niet?

Popping those bottles!!

Next: T3 La roche op 9 september.

Bedankt voor het lezen! Bedankt aan Patty Ramon voor de foto’s! Bedankt aan de supporters voor de steun!

INE

One Comment on “T3 Series in Deinze

  1. Leuk verslagje! En proficiat met jullie prestatie!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *